51 dagar kvar

2013-07-05
Hej allt gott folk, 
 
I denna bloggen ska ni få äran att följa min tid i London, där jag kommer befinna mig i tio månader för att gå mitt sista år i gymnasiet på Svenska Skolan i London. Jag har främst startat bloggen för att mina vänner och min familj ska kunna hänga med på vad jag gör och få se att jag håller mig vid liv. 
 
För att säga något mig själv kan jag ju berätta att jag heter Katrine Fabricius, jag är 18 år gammal och bor med mina föräldrar strax utanför Stockolm stad. Jag älskar musik som mina vänner ogillar, jag föredrar ballerina kex och laktits före (nästan) allt annat, jag är en horselover, jag är sällskapssjuk och det jag gillar allra mest är att umgås med mina fina vänner.
 
Om exakt femtioen dygn har jag landat på engelsk mark tillsammans med min bästa vän Elin. Jag har nämligen sådan tur att hon också ska dit, och inte bara det, utan vi ska också bo tillsammans på Campus. Tror att jag kommer vara fylld av både nervousitet, förväntan, glädje och sorg när vi står där, och samtidigt som jag vill spola fram tiden dessa femtioen dygn vill jag också att de ska vara längre än någonsin. Men det är ju så det är, att lämna sina närmsta vänner och familj är aldrig kul, men äventyret jag har framför mig kommer vara det största och förhoppningsvis det bästa i mitt liv hittills. Välkomna till att ta del av min resa!
Peace
RSS 2.0