Snart jul

2016-12-12
Flyttade från Brolöten hem, hem till Viggan, och flyttade sen från Viggan till Ågesta. Mitt nya jobb och liv, inte enligt plan men jag är säker på att det kommer vara väldigt givande och lärorikt - och om inte nu, när då då?
Just nu sitter jag i min nya säng i mitt nya rum på Ågesta, har ont i halsen, och är trött men ändå glad över att Patrick börjar gå bättre, han känns gladare i träningen, hoppas hoppas att det fortsätter såhär (och att vi utvecklas i raketfart). Trivs än så länge bra här, men jag saknar Ofelia, massor. Konstigt att inte spendera tid ihop med någon som man umgåtts med under dygnets alla timmar i över ett år.
 
Imorgon är det lucia, december går alltid så fort, dubbelt så fort som alla andra månader. Bäst av allt är lussebullarna och julpyntet. Och sen längtar jag såklart efter att få hem mina vänner i jul, komsi, saknar er <3
 En sak som är säker är att jag alltid kommer att ha honom med mig, om jag så skulle flytta till Nordpolen, så får han väl bo i en iglo. Nästa flytt blir förmodligen söderut för att börja plugga (kanske till hösten?) jag och Patrick ska bli studenter. Hoppas han gillar nudlar. 
RSS 2.0