Bank holiday - Kensington Gardens

2014-05-05

Påsklov, mösspåtagning och en tom skola

2014-05-03
Shit, tiden går fort, för fort.
 
Påsklovet var såå bra, var hemma över påsk och min födelsedag vilket var supermysigt. Åt massa god mat, hängde med mina saknade vänner och duschade i min älskade dusch. Tanken på att nästa gång jag är hemma är det på riktigt gör mig dock lite ledsen. Men gud så mycket vi har att se fram emot innan dess!
 
I onsdags var det en efterlängtad dag som jag vill återuppleva om och om igen. Studenmössorna sattes på och i princip hela skolan firade valborg tillsammans nere på gräset. Alla var glada och hela stämningen bestod av lycka. Ni vet en sån dag då man somnar glad och vaknar lika glad trots huvudverk och en 8.00 lektion, en sån dag var det. Förövrigt rullar allt på som det brukar, förutom att univeritetet har avslutat sin termin och idag lämnat campus. Många hejdå som faktiskt känns riktigt tråkigt, vi har ju trots allt bott här i 8 månader omringade av alla dessa människor. Nu kommer det bli tyst och tomt, på gott och på ont.
 
Nu i helgen är majiroteten av gänget i Paris och lever livet, lite avis blir man när man ser alla bilder på instagram, men här i London är det inte så dåligt faktiskt, skinande sol och doft av sommar överallt. Sånt blir man glad av.
 
 
 
RSS 2.0