27 oktober

2013-10-27
SÅ SKÖNT ATT HA LOV!!! Blir alldeles glad av tanken av att inte behöva sitta med huvudet i skolböckerna närmaste veckan. Har ioförsig en inlämning som ska vara inne om 4 timmar som jag inte är helt klar med, men efter det så är det höstlov på riktigt. Dessutom kommer Hanna ikväll, åker in och möter upp henne på Heatrow senare, ska bli så underbart att få krama om henne igen, can't wait!
 
Elin har åkt hem till Sverige för ett par dagar, känns faktiskt väldigt tomt utan henne och att vara själv på rummet. Men hon kommer hem på tisdag igen så det är inte så länge! I fredags firade jag, Karin och Annika in höstlovet i Charlies lägenhet genom att laga mat, prata och skratta. Blev en riktigt bra kväll med ungefär två timmars sömn. Så hela gårdagen bestod av sängen, One Tree Hill och kakor. Rätt skönt och välbehövligt. 
 
Nu ska jag anlysera marxismen och sen är det höstlov på riktigt och bara fåtal timmar innan min saknade bästa vän är här! 😄
 
  
     
BÄSTA HANNA!

Lucia och mössprovning

2013-10-24
Veckan har gått lika fort som vanligt vilket inte är mig emot. Det är redan torsdag vilket vill säga att det bara är en dag kvar till lov, tre dagar tills Hanna kommer(!!!) hit, tre dagar tills Lina är i London, en vecka tills mamma kommer hit, två veckor och en dag tills Emma kommer och exakt två månader till bästa dagen på året, julafton! Idag har vi även haft första luciaträningen samt provning av studentmössorna(!!!), kan det bli bättre?! Så denna dagen firas just nu med fruktsallad, te och One Tree Hill. 

Går inte en dag...

2013-10-23
Utan att jag tänker på min stjärna och beslutet jag tog för ett år sen♡

One week to go

2013-10-21
  
  
  
Lite bilder från veckan och helgen. Har ätit svenskt lösgodis, hängt med Ebba, ätit middag och gått på bio med syrran, varit kulturell på naturhistoriska, ätit Ben&Jerry och varit på inspelning av "Skavlan" med dem fina tjejerna ovan. Bra vecka, bra helg och bara one more to go innan det är HÖSTLOV!

Att sakna

2013-10-13
Helgen har varit så bra som en helg kan vara. Jag har strosat runt på Londons gator, ätit goda middagar, sovit ut, firat bästa Ebba som fyllt 18!!!, pluggat för lite och sprungit i regnet. Precis som en helg ska vara! 
 
Just nu sitter jag med huvudet ner i Strindbergs fantastiska verk "Röda rummet" och försöker få ihop en vetenskaplig artikel om hans "breda författarpalett". Come on, kan det bli ett tristare avslut på en helg!? Min kärlek till Strindberg är uppenbarligen inte lika stor som min svenskalärares. Men mitt försök går dock inte så bra, mina tankar glider iväg på mina saknade vänner och familj där hemma. Vissa dagar saknar man lite mer än andra, och på något sätt blir det oftast söndagskvällarna som man längtar lite extra efter en kram på hemmaplan. Jag hatar att sakna, men jag är ändå glad att jag har så många nära och fina människor att längta efter. Det vore ju hemskt om jag inte saknade någon alls... Så jag är ändå glad att jag kan sitta här borta på söndagskvällarna och sakna er, det får mig att le ♥
Ebba och jag igår vid 12-slaget! 

Bästa dagen på veckan

2013-10-11
Veckorna går så obehagligt fort! Nu är det redan fredag igen vilket känns underbart. Bara tanken på att det är fredag lättar upp hela stämningen. Har haft en hel del i skolan den här veckan och nu har jag äntligen skickat in sista inlämningen för ett par dagar iallafall. 

Just nu sitter jag på bussen på väg in till stan. Jag och några från entreprenörskapen ska på möte med Children with Cancer som vi kommer sammarbeta med under vårt projekt. Ska bli spännande att se vad de tycker om våra idéer! Längtar efter att komma igång med allt jobb! Efter mötet stannar jag kvar i stan för att äta fredagsmiddag med Elin och Annika. Behövs lite lyx efter den här veckan. Hoppas att ni alla har det bra hemma! Puss och kram

Fina Richmond park

2013-10-08
Har försökt fått som vana att på morgonen gå ut och gå en promenad i Richmond park. Låter som en gammal tant som går ut på morgonpromenader, hahah! Men jag känner mig mycket piggare när jag varit ute, har faktiskt inte somnat på en enda lektion sen jag började (alla som känner mig vet ju hur bra jag är på att sova mig igenom lektionerna)!
  
Klickbara bilder

Förbereder

2013-10-07


Här sitter jag på rummet och förbereder inför morgondagens "final essay" av en bok i engelskan. Som vanligt lite småtrist och allmänt jobbigt att behöva anstränga hjärnan. Längtar tills jag är klar och kan krypa ner under täcket och kolla One Tree Hill! 

Strindberg...

2013-10-06
Sitter på sängen och försöker ta mig samman till att plugga, känner mig så extremt otaggad på att sätta mig och skriva ännu ett arbete om August Strindberg. Om Strindberg bara visste hur många elever som sitter och gör arbeten om honom varje dag hoppas jag att han varit stolt över oss! Men istället för att skriva om Strindberg hamnar jag på massa bloggar och kollar bilder från sommaren. Får så stor saknad av sommaren av att kolla på bilderna: bikini, segla, bada, resa, häng på bryggan, grillkvällar och massa bruna ben - bästa sättet till en början av höstdepp. Men gläder mig med att jag gick runt i T-shirt idag för att det var så varmt!
 
Helgen har varit tokbra och gått lika fort som alltid! Har haft bullbak med Ebba (kanelbullensdag ju!), vart på middag på nattklubben Maddox innan kvällen drog igång, kollat extremt mycket på One Tree Hill, varit hos Louise i hennes nya boende och käkat en sjukt god middag och sen avslutat helgen tillsammans med Ebba på Camden Market. Förstår dock inte hur helgen alltid kan gå så snabbt? Två skoldagar är dubbelt så långa som en helg, det går inte ihop?!

Veckan som gått

2013-10-02
Veckan som gått än så länge har varit bra. Måndag kväll åkte vi ner till Richmond och åt lite frozen yoghurt och igår var det skolfoto. Ovan ser ni alla oss treor, tänk att vi ska ta studenten tillsammans, åhh jag är så taggad!!! Varje gång jag sitter och pluggar och känner mig trött på allt som har med skola att göra, så tänker jag på att det är mindre än 250 dagar tills jag är fri (för ett tag)! Blir glad i hela kroppen, förstå att jag om ett år inte kommer behöva gå och lägga mig varje kväll med ångest över prov och inlämningar. That feeling is pretty damn good! Under gårkvällen friades Hannas 18-årsdag inne på en fin resturang med utsikt över Tower Bridge. 
 
Nu är det bara två dagar kvar till helg, hoppas det går fort! 
PUSS OCH KRAM 
RSS 2.0