Mitt i sommaren

2015-07-29
29 juli. Mitt i sommaren, mitt i den ljuva sommaren. 
 
Man längtar, pratar om, planerar och blickar framåt mot sommaren ända från de kalla vintermånaderna. Helt plötsligt är den här, och innan man hinner uppfatta det är man halvvägs igenom. Vädret har inte varit något att jubla över hittills denna sommaren, känns mer som höst, vi hade fem dagar med härlig värme, därefter dalade det. Men det finns värre saker att klaga på, right? 😉
 
För ett par veckor sen fick jag en veckas semester där jag njöt at av att bara vara hemma. Det finns få saker som slår att få använda dygnets 24h åt precis vad man vill; umgås med kompisar, skratta, äta vattenmelon, hänga i stallet, träna med Patrick, mysa med Milla, sova ut och kolla serier.
 
Efter sju relativt lugna arbetsdagar sitter jag nu på ett flygplan till varmare breddgrader; Portugal. Det jag längtar mest till är att vakna upp imorgon, dra på mig shorts och ett linne och äta frukost i solen. Ska dessutom bli så härligt att få krama om farmor och kusinerna igen. Skäms nästan över att jag inte varit där på närmare fyra år. Skönt ska det bli, dessutom kommer Olivia ner imorgon. Dröm. 
 
Under tiden jag är borta befinner sig Patrick hos Evelina för träning. Känns tryggt att jag lämnat honom där, även om en liten del av matthjärtat gör ont, saknar honom och Millamus redan. De gör mig så lycklig, varje dag. Har svårt att förstå att jag för närmare tretton månader varken hade häst eller hund i mitt liv, hur överlevde jag?? Måste ha varit fruktansvärt tråkigt... 
 
Nu ska jag överväga med mig själv om det är värt att ställa sig i toakön, eller om jag håller ut fram till Lissabon där jag mellanlandar. Svårt beslut ändå.
Grabbarna myser i regnet
Typ det bästa jag vet, dricka te, tända stearinljus, hänga med Malin och Milla.💕
Bästa vän och melooooon👌🏼
 
Kan stirra mig blind på den här hästen. Han är allt man kan önska sig och lite till. 
❤️
Patrick spanade in grannarna igår hos Evelina, snygging.
 
RSS 2.0