Halvlek

2014-03-26
För ett par dagar sen passerade vi mitten av vårterminen, förra veckan anlände studentmössorna och nu har jag varit här i 7 månader. Tiden går fort och det känns helt sjukt att det idag bara är 71 dagar kvar till studenten(!!!). Dessutom är det endast två och en halv vecka kvar tills vi inleder vårt två veckors långa påsklov och därefter är det mösspåtagning och valborg. Man hinner knappt blinka innan en vecka har gått och en ny inleds.
 
Sen sist jag skrev har mycket hänt. Elin fyllde 19 och vi hade världens finaste väder i London (nu snackar vi inte lite vårvärme, utan 20 grader och strålande sol), satt nere vid Themsen flera dagar/kvällar i rad och bara njöt av solen, värmen, vänner och öl. Elins pappa och bror har även hunnit vara här och vi tog med Oscar ut på en kväll på Maddox. Utöver lite utekvällar så har mycket tid lagts på skolarbete, och i måndags lämnades äntligen gymnasiearbetet in! Lycka på hög nivå! Nu är det bara några få skoluppgifter att kämpa med innan lovet och det känns UNDERBART. Innan lovet, kommer dessutom Mathilda och hälsar på, ska bli så skönt att få krama om världens bästa vän igen och dessutom få visa henne vårt liv här. Jag kan nog leva med att ha det såhär några månader till, bästa, bästa London.
Frugan fyllde 19, solade, drack bärs och njöt lite för mycket av livet.
And here we go again, Maddox!
Sambotest, känns som att jag hittat rätt.
 Hahhaahah kan vara en av de minst charmiga bilder på mig, krigade igenom dagarna med ögoninflammation hela förra veckan - först på ena ögat, sen på andra.
 Käkade kött med bea hos Alex, drömmen. 
 Ebba lyckades fånga på bild hur nattbussen hem brukar se ut - innan hon själv somnade och vi missade vår hållplats.
 Lycklig i min mössa som man inte ser på bilden, världens finaste är den iallafall! 
 Bye bye gymnasiearbete!
 Försäljninga av våra fina armband och nyckelringar
 Och så en kväll på Project också.
 

Som ni ser; jag lever och mår bra och mitt i allt har ångesten att lämna börjat krypa fram. Kommer vilja göra om det här året om och om igen.

Och så kom våren

2014-03-11
Länge sen jag var inne här och skrev sist, men jag lever fortfarande! Hade ett helt perfekt sportlov med besök av mamma och pappa, god mat, musikal, 100 dagar-kvar-till-studenten-firande, filmkväll, konsert, Sverigebesök av Ebba, barhäng, ännu mer utång och sen lite sömn och alldeles för lite plugg på det - precis som det ska vara med andra ord. Veckan efter lovet (förra veckan), blev en mjukstart i skolan och mycket spontana kvällar, ett besök på Houses of Parliament, sushimiddag och en hel del sömn. Kändes nästan som att ha två veckors lov.
 
I helgen hände det som alla gått och längtat efter; våren kom! Eller vet inte ens om man kan kalla det vår? Folk gick barbent och med linnen, åt glass och solade, spelade fotboll och cyklade runt, stämningen i hela den här staden blev helt bubblande glad, nästan som att sommaren var på besök. I lördags satt vi i flera timmar på en trappa på Trafaquar square, åt semlor, pratade och kollade på vårglada turister som traskade förbi. Avslutade med god middag tills alla, något trötta efter gårdagens utgång, skildes åt och åkte hem. Söndag hängde vi nere vid Themsen i vårt underbara Richmond, låg och solade och åt glass, pratade och bara njöt innan plugget kallade framåt eftermiddagen. Avslutade helgen med en mysig middag med syrran innan jag kröp i säng. Jag vet inte om det är möjligt; men jag älskar det här stället och alla dessa människor mer och mer för varje dag som går. Är så glad och mår så bra, varenda dag.
 
 Hamburgare på bästa Byron
Lyckliga famlijen som ska testa på 4D-bio
 London Eye, jag och Ben posar
 De magiska hundra dagarna
 Firades med en grym utgång på Project
 Lyckliga och taggade
 Ebba kom på finbesök
 Bästa platsen på bussen i världens bästa stad
Bakisdag med sushi och serier
Hemmaplan, Maddox <3
 Första riktiga vårdagen firades med promenad i Barnes med my soulmate
Jättelyckliga i en cykeltaxi
 Sol och semlor
 Bästis <3
 20 grader varmt, världens bästa plats och världens bästa människor
RSS 2.0