Det har blivit sommar, igen

2018-05-31
Tiden är verkligen svår att greppa. Det känns som en livstid sen, samtidigt som det känns som igår. Jag har en tenta kvar som ska lämnas in, imorgon, sen är mitt första år på universitet över. 3 år kvar, för i höst börjar jag om, planen föll på plats till slut. Den planen som fallerade totalt för ett år sen. Det har blivit vår, eller rättare sagt sommar, gråa Lund har inte varit grått på över en månad. Faktiskt motsatsen till grått, tacksamt att hata vintern när man blir så glad av sommar.
 
Våren har varit fylld, fylld av allt som aldrig hade hänt för ett år sen. Jag har varit i norrland, haft besök av systerX3, vårbal, London, Valborg, Karneval och mycket, mycket mer däremellan. Har fått jobb. Har fått nya vänner. Har levt, och njutit. Just idag njuter jag kanske inte bland smattrande tangentbord och tentahets, men imorgon vid den här tiden är jag klar. Tacka ovan för det. 
 
I sommar kommer jag verkligen ha sommarlov. Hänga på tenniscafet, baka bullar, umgås med vänner, dricka vin på balkongen, vara lite i Lund, rida lite hästar, åka till Portugal, vara med Milla, jobba lite till, umgås lite mer med vänner, åka till Island och njuta, njuta av sommar. Men först har jag en tenta  att skriva klart, en helg att spendera, en massa tvätt som ska tvättas, kläder som ska packas ner och kompisar som ska kramas hejdå - på återseende. Jag hoppas att nästa termin blir mer utmanande och mer engagerande skolmässigt, att det börjar på riktigt då. Men annars har det faktiskt varit himla bra. Plugga är inte så illa ändå, och Lund har vunnit lite av mig, i alla fall de närmasta tre åren.
 
RSS 2.0