Glädje, glädje, glädje

2014-01-28
Hade en helt oförklarligt bra långhelg med Malin och Elin. Att alla tre vara samlade igen innebar så mycket glädje, har skrattat mer än vad jag trodde var möjligt och hela helgen var så bra en helg kan vara. Vi drack te i Kingston, gick i Richmond park, åt supergod mat hela helgen, dansade på Maddox, strosade runt i Brick Lane, kollade film, gick runt i stan, åt godis och bara umgicks. Fem av fem möjliga toasters! Nu är allt back to normal. Skolan rullar på, kan idag äntligen stryka final exam av Macbeth från plugglistanShakespeare i all sin ära, men nu är det skönt att kunna bocka av den delen av engelska 7. Ska även försöka ta mig ut och springa trots att sängen är obeskrivligt skön just nu.  
Som Elin skrev, five days of pure happiness

Spontanbesök och bokad resa

2014-01-20
Helgen var riktigt bra! Fredagens utgång var sjukt kul tack vare världens bästa umgänge och lördagen spenderandes därav i sängen innan jag åkte till syster för att äta en god middag. Söndag bjöd på sol hela dagen så jag och Elin åkte in till central och gick en lång promenad längst themsen vid southbank-området, bra helg med bra människor helt enkelt.
 
Dessutom bokade Malin lite spontant under gårkvällen, en resa hit till London för att besöka mig och Elin(!!!). På onsdag anländer hon, är så exalterad och vill bara spola fram tiden. Vi kommer ha fyra hela dagar med varandra vilket kommer bli helgrymt. Så sjukt taggad att få krama om och umågs med min bästis!
Inte nog med det, i Lördags bokade jag och Ebba en resa till Alanya. Vi åker i slutat av maj och tanken är att komma iväg innan studenten för tagga till och bara njuta av att vi tagit oss igenom tre år i gymnasiet, sen är det ju inte helt fel med lite färg till studenten... Förhoppningsvis hakar fler på. ;) 

2014-01-16

2014-01-16
IDAG ÄR DET...
145 dagar sen jag kom till London!!!
140 dagar kvar till studenten!!!
 Och 365 dagar sen jag lämnade över Casper...
 
Blir helt lyrisk när jag tänker på studenten (wioooaaaa!!!), vill ta den nu, nu, nu, samtidigt vill jag dra ut på tiden och hinna med allt planerat. Iallafall haft en bra dag, tidig dag i skolan och sen plugg hos Ebba under eftermiddagen/kvällen. Fick äta god kladdkaka och röjde undan en del plugg. Lite konstigt att tänka på att det idag redan gått ett helt år sen jag la stalllivet på hyllan och sålde min fina ponnyplutt, men tiden går och livet förändras. Att han har det bra är det viktigaste för mig. Imorgon är det fredag och det vankas födelsedag --> middag och sen ---> Maddox. Kommer bli en bra helg, och framförallt välbehövlig, den här veckan har varit så låååång. 
 
KRAAAAM till alla er där hemma

2013

2014-01-14
Var inne på Heddas blogg där hon gick igenom 2013, månad för månad och blev så sugen på att göra likadant. 2013 har verkligen varit ett händelserikt år, mycket har hänt och om jag för ett år sedan hade frågat mig själv hur mitt liv skulle se ut om ett år, hade jag aldrig någonsin trott att jag skulle befinna mig i London för att avsluta mitt sista gymnasieår. Häftigt ändå vad mycket som kan hända på 365 dagar. 
 
 Började året med att avsluta ridningen och sälja min fina, underbara ponny.
 Försökte minska pluggångesten genom att bruncha med vänner, gick... sådär.
 Tvingades ta farväl av vår trettonårige bästaste, finaste familjemedlem 13 februari.
Bodde i princip hos bästis Mathilda under drygt en månad. Hade inte så mycket att göra längre utan häst och hund, samt att vi byggde om hemma. Bästa mysstunderna med kaffe, knäckebröd och smörgåsgurka.
Försökte göra hemalagade chips. Success? Njaa...
 Hälsade på min ponny hos nya ägaren
Andra bästis fyllde 18!!!
Åkte till Berlin med klassen, galet bra resa i en galet fin stad.
Våffeldagen
Roadtripade till Göteborg, Elin tvättade håret på donken, åt Max/Donken 5grr under ett dygn 
Lilla Cornetto blev född, finns inget så gulligt som en nyfödd fölis.
 Åkte till Frankrike och återförenades med Hanna som jag då inte hade sett på 8 månader. 4 grymma dagar med sol. Så skönt att få träffa varandra igen!
Fyllde 18, hade en av de bästa dagarna i mitt liv. Var så redo att kliva från 17!!! 
Ladyrinth live på Gröna Lund, kungligt.
TOG KÖRKORT! Ännu en av de bästa dagarna i livet. Var så brutalt jäkla glad!!!
Första soldagen på året :))))))) Wieeee!!!!!
 Syrran kom hem i några veckor 
Red på pålle några gånger i veckan
Bästa vän tog studenten. Glädjetårar överallt :')
 Hanna kom hem för gott och överraskade mig. Hela sommaren framför oss!
Grabbarna tog studenten, så jäkla underbart att se alla så glada. 
Mathilda fyllde 18!!! 
Åkte till Kroatien med familjen samt Hanna och Mathilda under drygt två veckors tid. 
Njöt av sommarkvällarna
Brygghäng i sommarregn på standardbryggan.
Ölade med ölen.
Sommarridning
Hälsade på min gammelgamla ponny. Så liiiten.
Roadtripade med bästa tjejerna genom Sverige till Danmark och tillbaka. Bästa sommarminnerna någonsin.
Hälsade på ponnyn min som jag saknade så mycket.
Londonlivet började.  
Lärde känna nya människor, hängde nere vid themsen och drack öl.
Gick längst Themsen
Utgång med tjejerna, premiärade på Maddox
Londonregnet innan insparken...
Drack öl och drinkar nere i RIchmond.
Åkte till Danmark över en helg för att fira Farmors 80års-dag och träffade mamma och syster.  
Hanna kom och hälsade på första hälften av höstlovet, så bra dagar! 
Mamma var här, hade en mysig vecka tillsammans i London.
 Emma var här över en helg och hälsade på
Hade maskerad och firade att det bara var 200 dagar kvar till studenten!!!
Hjälpte till på svenskakyrkans julmarknad
Klubbade på favorit-Maddox som vanligt :)))))
Hade en rolig kväll hemma hos Kristina i Barnes
 Gick luciatåg
 Hade nobelmiddag som var så sjukt underbart kul
Gick på London horse show, såg när världsrekordet sattes i dressyr. 
Sista utgången innan lovet
Fick jullov och satte mig på flyget hem till Sverige :)
 Kom hem och fick krama om alla saknade ♥
Firade jul med familjen
Hade ett bra avslut på ett bra år. 2014 ska bli minst lika bra, har så mycket att se fram emot. Först 5 grymma månader i London framför mig, sen studenten. Tanken på att jag tar studenten iår gör mig så exalterad, vad som händer sen... det får vi se! 

Whoever said money doesn't buy happiness didn't know where to shop

2014-01-12
Har haft en skön och lugn helg. Fredag tog jag och Elin en långpromenad till Ebba där vi spelade sällskapsspel, kollade film och åt pizza. Vaknade lördag förmiddag och åkte in till stan, skulle till Victoria Secret för att köpa ett par mjukisar - sutade med att jag kom ur affären med flera påsar, det var super-rea så jag kunde inte motstå... heheh! Shoppinglyckan efteråt var total, att kläder kan göra en så lycklig?! Åt sen en grym hamburgare i Covent Garden innan vi drog oss tillbaka till Ebba. Kvällen bestod av öl på en pub i Richmond, en bra dag helt enkelt. Idag är planerna få, ligger i sängen och ska plugga lite och sen ta mig ut i det gråa vädret på en promenad. 
GossipGirl♡

Tillbaka

2014-01-07
Sitter för stunden i min säng på kalla campusrummet med Elin på andra sidan av rummet. Var med blandade känslor jag kramade familj och vänner hejdå och satte mig på flyget igår. Har haft världens bästa lov hemma, och tanken på att komma tillbaka till vardag och plugg var lite småseg. Men nu väl hemma så känns det rätt bra, vem fan kan klaga när man bor i London omgiven av människor som alltid gör en glad? Var bättre än bäst att vara återförenad med campustjejerna, plus att jag gillar att vara tillbaka med bästis i samma rum - allt känns så hemma. 
 
Lovet i Sverige kunde verkligen inte ha varit bättre, hann umgås med alla som jag saknat och göra allt som jag planerat. Att plugget börjat idag känns mindre kul, men är somsagt glad att vara tillbaka - och taggad till tusen på att göra min sista riktiga skoltermin i mitt liv: så jäkla bra! Till er alla där hemma, tack för världens bästa lov. Massa pussar och kramar till er, tiden går fort och snart ses vi igen!
Mot --> Sverige
Återförenad på Arlanda med bästa vän
Julafton
Syskonkväll
Nyååååår!!! 
RSS 2.0