Dagarna rullar på

2013-08-30
För tillfället sitter jag på rummet och dricker te och äter Marabou, har sovmorgon till tolv idag och det känns sååå skönt. Dagarna går så fort här och på kvällarna umgås vi alltid med massa människor (passar på nu innan skolan drar igång) så tiden till att uppdatera er är lite knaper. Men nu har jag fått mitt wifi, ÄNTLIGEN. Så det är fritt fram att boka in skypesamtal osv. 
 
Efter skolan igår (som bestod av att träffa fler av våra lärare) drog vi ett litet gäng till Kingstown, fikade, gick på primark och handlade lite andra förnödenheter. Det är så fint är i London/förorten, husen, småbutikerna och caféerna, det känns så mysigt att gå runt på gatorna. Ännu har vi ju inte tagit oss in till centrala London, men till helgen ska vi åka in. 
 
På kvällen satte vi oss åtta tjejer nere vid Themsen och drack öl på en sluttande gräsmatta. Vi pratade och skrattade tills tolvtiden innan alla tog sig hemmåt. Måste säga att alla här är så härliga, lätta att prata med, skrattar, bjuder på sig själva och är allmänt glada och man blir så glad av att umgås med sådanna människor. 
Nudelfest med Annika och Karin
Utsikten från Richmond Hill som man går förbi när man ska ner till Richomnd
Häng nere vid Themsen
Kingstown

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0