Campus fylls upp

2013-09-03
Alla amerikanare anlände imorse. MÄNNISKOR ÖVERALLT. Har varit tyst och lungt på campus med bara oss svenskar och de arbetande amerikanare under veckan, men nu small det till. Fast inte mig emot! Alla verkar trevliga och nu till kvällen har vi varit på pub med många av dem. Älskar den traditionen här, det är vardag att gå och ta en öl eller två en måndagkväll även om man har lektioner dagen efter, skulle aldrig hända i Sverige.
 
Lektionerna idag var bra, gillar min svenskalärare och mitt tillval, entreprenörskap verkar riktigt kul. Imorgon blir det inköp av kyl med Elin efter skolan, ska försöka hitta en billig och bra. Har insett hur dyrt det är att leva själv och hur mycket tråkiga saker det finns att lägga sina pengar på, tillexempel en kyl, hur kul är det att lägga massa pengar på att kunna förvara lite ost och mjölk? Eller tvättmedel och glas? Tråkiga inköp men dessvärre behövligt och förhoppningsvis värt. 
Bilden har egentligen inget med inlägget att göra. Ville bara visa hur fint det var idag på Richmond Hill när vi promenerade hem från "stan" idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0